Zoneterapi som hjælp mod livsstilssygdomme og stress

Zoneterapi er især velegnet til moderne livsstilssygdomme og stress, hvor der sjældent er tale om én årsag – én virkning, men om flere forskellige ubalancer. Derfor er zoneterapi blevet så populær som behandlingsform. Zoneterapi kan styrke din krop og psyke, samt lindre ubalancer i din krop.

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor terapeuten med blide trykpåvirkninger ét sted på kroppen, søger at forbedre funktionen et andet sted i eller på kroppen.

Teorien bag er, at hele kroppen afspejles i delområder af kroppen, som kommunikerer og samarbejder med helheden. Zoneterapien udføres mest med tryk på fødderne, men kan også udføres på hænderne og på ørerne.

De tre ting der kendetegner zoneterapi er:

  • behandlingen sætter gang i kroppens selvhelbredende kræfter
  • terapeuten arbejder holistisk – det vil sige, ser på hele klientens situation, med fokus på såvel funktionsforstyrrelser, årsagerne samt kroppens selvhelbredende kræfter
  • terapeut og klient arbejder tæt sammen og klienten tager et medansvar for sin behandling

Zoneterapi er for alle

Uanset hvilken lidelse eller ubalance du har, kan zoneterapi hjælpe dig videre. Terapien er også god, hvis du vil vedligeholde et godt helbred. Nogle gange kan zoneterapien stå alene som behandlingsform, andre gange bruges den som supplement til konventionel behandling. Mange kombinerer således traditionel behandling med zoneterapi – og med godt resultat.

5 gode grunde til at gå til en zoneterapeut:

  • Zoneterapi kan lindre smerte
  • Zoneterapi er effektiv som behandling af en række lidelser
  • Zoneterapi bygger på et helhedssyn på dig og dit liv
  • Zoneterapi fremmer din almene sundhed
  • Zoneterapi styrker balancen mellem krop og psyke

Mulighed for tilskud til din behandling

Såfremt der foreligger en lægelig stillet diagnose giver sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen “danmark” tilskud til zoneterapi udført af Registrerede Alternative Behandlere (RAB) samt sundhedsautoriserede og anerkendte zoneterapeuter i FDZ. Hvis du har en sundhedsordning gennem din arbejdsplads, kan der også være tilskud derfra.

Læs mere om Sygeforsikringen “danmark”

Bestil behandling hos BillundZoneterapi.dk

Find en behandler nær dig

Del

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.