Yoga-events med årstidens kostråd & zoneterapi på egen krop

Maria Carlsen og Mette Lykke-Bøndergaard er nu endelig gået sammen og har udviklet 5 unikke årstidsbestemte workshops til dig, der interesserer sig for yoga, meditation, årstidens sunde kost samt teknikker til eget brug fra zoneterapiens verden. 

Hver årstid har sine udfordringer, og vi tilpasser naturligvis indholdet til den relevante årstid.

Den første workshop omhandler efteråret, og vi kommer omkring de udfordringer du måske oplever på denne årstid, som især knytter sig til problemer med luftvejene, huden og den sidste del af vores fordøjelse. Vi kommer til at tale om energi, om kostens betydning, om følelser, om muskler og organer – og så krydrer vi det naturligvis med yoga øvelser og teknikker fra zoneterapiens verden, der hjælper dig med at komme stærkere gennem efteråret.

Efterårs workshoppen – som både blive afholdt i Billund og i Give – bliver den første i rækken, og foregår:

Søndag d. 27. oktober 2019 – Billund

Søndag d. 3. november 2019 – Give

Om Maria: Maria Carlsen, InspireConsultant.dk er mangeårig yogalærer med stor erfaring indenfor sit felt. Hendes blide og rolige tilgang til undervisningen smitter i den grad af på deltagerne, uanset om det handler om Hatha Yoga, Mindfullness eller meditation. 

Derudover er Maria uddannet Stress Coach og Livsstils Coach. Alt dette kombinerer Maria i sin passion for det hele menneske, og det at hjælpe andre til finde ind til det, der gør livet skønnere for den enkelte. 

Når du deltager i Maria’s undervisning, er du sikker på at få ny viden og inspiration med dig videre, som du med glæde og lethed kan integrere i din hverdag.

Kontaktoplysninger: Maria Carlsen, Mobil: 2810 1214, Mail: maria@inspireconsultant.dk, www.inspireconsultant.dk

Om Mette: Mette Lykke-Bøndergaard, BillundZoneterapi.dk, er en inspirator der bare øser ud af sin store faglige viden på en super dejlig og umiddelbar måde. Hun lytter til den enkeltes behov, mens hun videregiver nyttige fif til, hvad man selv kan gøre, for at styrke sin krop og sit sind. 

Mette er uddannet Zoneterapeut, Kostvejleder samt Life- og Business Coach og med udgangspunkt i egne erfaringer, oplever hun dagligt den positive indvirkning zoneterapien, yogaen og den rigtige kost har i hverdagen. 

Når du deltager i Mette’s undervisning, vil du gå hjem med aha-oplevelser og en lyst til at komme igang med at bruge din nye viden.

Kontaktoplysninger: Mette Lykke-Bøndergaard, Mobil: 4093 8908, Mail: mlb@billundzoneterapi.dk, www.billundzoneterapi.dk

Du kan tilmelde dig efterårets workshops lige her:

Vi glæder os til at se dig !

Del

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.