Workshops

Olie Workshops

Mette Lykke-Bøndergaard afholder efter behov olie workshops, hvor du på egen krop kan opleve de naturlige og effektfulde æteriske olier fra dōTERRA.

dōTERRA har siden 2008 solgt rene naturlige æteriske olier over hele verden. Det sker i samarbejde med lokale bønder, uden mellemmænd. Det betyder, at bønderne får en fair, hurtig og direkte betaling for deres produkter, og er i stand til at forsørge deres familier. Når du køber rene naturlige æteriske olier fra dōTERRA, gør du altså ikke kun noget godt for dig selv, men også for tusindvis af familier rundt omkring i verden.

Hjemme apoteket – de 10 mest brugte olier

Mette Lykke-Bøndergaard vil i sin fortælling tage udgangspunkt i de 10 mest brugte olier. De kan købes som et sæt og kaldes også “Hjemme apoteket”, idet disse olier oftest er dem vi tyer til, når vi oplever udfordringer i hverdagen. Det kan være fordøjelsesbesvær, uro, søvnbesvær, træthed, hovedpine, smerter generelt. Det kan være hudpleje, rengøring, bekæmpelse af svamp eller bakterier, støtte til immunforsvaret, de allergiske reaktioner eller til at løfte humøret – og meget mere.

Du vil høre om, på hvilke måder du kan bruge olierne, og til hvad. Olierne kan støtte dig i forhold til såvel fysiske – som følelsesmæssige udfordringer. Du vil få anledning til at dufte, smage og påføre dig olierne, så du kan få dine egne erfaringer med olierne.

Sundhedsstyrelsens aktuelle retningslinjer følges naturligvis, i forbindelse med afholdelse af workshops.

Det vil sige,

  • at du melder afbud og bliver hjemme, hvis du føler dig sløj, eller har symptomer
  • at du ved ankomsten møder en åben dør, håndsprit, samt en værtinde der hilser uden håndtryk
  • at alle vasker hænder inden vi starter (Separate håndklæder til alle)
  • at alle produkter der håndteres, er rengjorte på forhånd
  • at der vil være god afstand mellem deltagerne
  • at der vil være sprit til rådighed samt naturligvis mulighed for ekstra håndvask
  • at der serveres vand, kaffe eller the, men ingen snacks

Sådan får du mere information om olie workshops eller olier generelt

Følg med her på siden eller på Facebook for mere information om de kommende olie workshops.

Du er også velkommen til at sende mig en SMS på 4093 8908, eller skrive til mig på mlb@billundzoneterapi.dk

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev, det gør du lige her.

Tilmelding til olie workshop:

Der vil til hver workshop være begrænsede pladser til rådighed, hvorfor tilmelding er nødvendig.

Tilmelding foregår ved at sende mail til mlb@billundzoneterapi.dk indeholdende navn og mobil nummer, samt hvilken dato du ønsker at deltage.


Yoga & Zoneterapi Workshops

Der er for nuværende (September 2020) ikke planlagt nye Yoga & Zoneterapi workshops. Er du interesseret i en workshop, så kontakt os gerne. Kan du samle minimum 16 deltagere, så opretter vi en workshop. Vi følger naturligvis de aktuelle retningslinjer for Sundhedsstyrelsen.

Maria Carlsen og Mette Lykke-Bøndergaard har udviklet en række skræddersyede og årstidsbestemte workshops, som er udviklet til dig der interesserer dig for yoga og meditation, og som gerne vil lære nogle hjælp-til-selvhjælp teknikker til eget brug fra zoneterapiens verden.

Hvad er “Styrk din krops 5 årstider?”

Styrk din krops 5 årstider er et samarbejde mellem Maria Carlsen, InspireConsultant.dk og Mette Lykke-Bøndergaard, BillundZoneterapi.dk

Om Maria Carlsen, InspireConsultant.dk:

Maria er mangeårig yogalærer med stor erfaring indenfor sit felt. Hendes blide og rolige tilgang til undervisningen smitter i den grad af på deltagerne, uanset om det handler om Hatha Yoga, Mindfullness eller meditation.

Derudover er Maria uddannet Stress Coach og Livsstils Coach. Alt dette kombinerer Maria i sin passion for det hele menneske, og det at hjælpe andre til finde ind til det, der gør livet skønnere for den enkelte.

Når du deltager i Maria’s undervisning, er du sikker på at få ny viden og inspiration med dig videre, som du med glæde og lethed kan integrere i din hverdag.
Kontaktoplysninger: Maria Carlsen, Mobil: 2810 1214, Mail: maria@inspireconsultant.dk, https://inspireconsultant.dk

Om Mette Lykke-Bøndergaard, BillundZoneterapi.dk

Mette er en inspirator der bare øser ud af sin store faglige viden på en super dejlig og umiddelbar måde. Hun lytter til den enkeltes behov, mens hun videregiver nyttige fif til, hvad man selv kan gøre, for at styrke sin krop og sit sind.

Mette er uddannet Zoneterapeut, Kostvejleder samt Life- og Business Coach og med udgangspunkt i egne erfaringer, oplever hun dagligt den positive indvirkning zoneterapien, yogaen og den rigtige kost har i hverdagen.

Når du deltager i Mette’s undervisning, vil du gå hjem med aha-oplevelser og en lyst til at komme igang med at bruge din nye viden.

Kontaktoplysninger: Mette Lykke-Bøndergaard, Mobil: 4093 8908, Mail: mlb@billundzoneterapi.dk, https://billundzoneterapi.dk

De bedste hilsener

Maria Carlsen og Mette Lykke-Bøndergaard