Access Consciousness BARS

Mette Lykke-Bøndergaard er uddannet Access Consciousness BARS behandler siden 2013.

Døjer du med

  • hovedpine
  • migræne
  • træthed
  • overbelastning
  • stress
  • at finde ro – mentalt eller fysisk

ja, så kunne det være du ville have godt af at give dig selv lidt kærlig omsorg, og booke en behandling hos mig. 

Jeg hjælper dig til at slappe af, slippe spændinger og tankemylder, og til at foretage en indre oprydning, såvel mentalt som fysisk, ved at få dit nervesystem i ro. 

Jeg tilbyder flere former for blid behandling, der blandt meget andet kan afhjælpe ovenstående. Behandlingen tager naturligvis udgangspunkt i dig, din situation og din problematik – og tilrettelægges derfor altid individuelt.

Min “værktøjskasse” indeholder zoneterapi, meridianmassage, akupressur, kranio-sakral-terapi, Access Consciousness BARS, kostvejledning samt coachingsamtaler.

BARS er en meget blid behandlingsform, hvor jeg holder på specifikke punkter på dit hoved. Nogle kalder det sågar “zoneterapi på hovedet”. Nogle slapper sågar så meget af, at de falder i søvn imens. Det gør bestemt ikke noget – behandlingen virker alligevel.

Behandlingen er rigtig god til at skabe ro – både mentalt og fysisk. De fleste går herfra og føler sig lettede, både fysisk og mentalt.

Behandlingen foregår fuldt påklædt, mens du ligger på briksen og slapper af.

Er du nysgerrig efter at vide, hvad jeg kan gøre for dig, er du velkommen til at sende mig en SMS eller ringe til mig på 4093 8908.