dōTERRA MetaPWR Collagen – et naturligt vidundermiddel

Rigtig mange er begyndt at få øjnene op for vigtigheden af collagen og stoffet NAD. Der har på det seneste også været en del artikler og programmer om emnet. 

Men hvad er det egentlig for noget? NAD produceres i cellerne og står kort fortalt for kroppens evne til at omsætte en lang række stoffer. Med et faldende niveau af NAD vil vi opleve mindre energi, og på sigt vil vores organer påvirkes og vores DNA endda ændre sig. Inflammation og oxidation stiger med alderen, hvis vi ikke støtter kroppen ordentligt indefra.

MetaPWR Advantage (dōTERRAs collagen) støtter cellernes funktion indefra, så mitokondrierne (som er kroppens små energicentre) fungerer ordentligt. Herfra vil NAD begynde at stige igen. NAD skaber ATP (som er energi). Vi har alle brug for støtte til mitokondrierne, fordi produktionen af NAD falder meget fra 25 årsalderen. Når vi bliver 50, så er vores produktion af NAD halveret.

dōTERRAs collagen er en virkelig effektiv og nem måde at støtte kroppens energiproduktion på. På den måde kan vi styre uden om alle de mange ubalancer og aldringstegn, der følger med en faldende produktion af NAD.

Har du lyst til at prøve dette på egen krop, så har du nu en fantastisk mulighed. 

dōTERRA giver nemlig alle kunder – nye som “gamle” – muligheden for at få en pakke GRATIS collagen med, hvis du køber for ca 1500 kr eller mere.

Du bestemmer helt selv indholdet af din bestilling, og pakken med collagen, som indeholder nøglen til at aktivere NAD produktionen i dine celler indeholder 30 breve, et brev til hver dag i 30 dage – WAUW. 

Du vil ikke kunne undgå at mærke en markant effekt.

Det er en oplagt mulighed til at få afprøvet dette helt unikke og fantastiske produkt. 

Scan QR koden og lær mere: 

Eller se denne korte video, hvor læge Claus Hancke fortæller om vigtigheden af NAD produktionen i dine celler:

Læge Claus Hancke’s video om NAD

Tilbuddet om en gratis pakke MetaPWR Collagen, ved en bestilling på ca. 1500 kr (eller 200 PV) er gældende til og med 31. marts 2024.

Skriv endelig til mig, hvis du gerne vil prøve collagenet. 

Mette Lykke-Bøndergaard

mlb@billundzoneterapi.dk

4093 8908

Del

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *