BillundZoneterapi tager igen imod klienter

Det glæder mig, at jeg igen kan tage imod klienter. Også selvom vi må holde afstand. Også selvom vi må fokusere på selve behandlingen, og begrænse kontakten og tiden vi bruger sammen.

Behandling med sikkerhed og tryghed i højsædet

Jeg efterlever naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og det giver lidt ændringer i forhold til det du normalt oplever, når du kommer til behandling hos mig i klinikken.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig i trygge hænder – også i denne uvante Corona-virus situation, vi alle står i lige nu. Jeg har diverse værnemidler til min rådighed. Sammen finder vi en løsning, der gør, at både du og jeg kan føle os trygge i forbindelse med behandlingen.

Telefonisk tidsbestilling og kontakt

Online booking er midlertidig suspenderet. For at bestille en tid, bedes du ringe til mig på 4093 8908.

Telefonsamtalen sikrer, at jeg dels véd hvad du ønsker hjælp til, og at vi kan holde samtale delen af behandlingen kortere. I løbet af telefonsamtalen aftaler vi også, hvordan vi bedst passer på hinanden undervejs i vores møde.

Og så siger det jo sig selv, at hvis een af os føler os sløje, så melder vi afbud – også med kort varsel. Et sådant afbud er naturligvis uden omkostninger for dig som klient.

Yderligere fokus på hygiejne

Der vil være håndsprit til rådighed i entreen, som du bedes bruge før og efter behandling.

Udluftningen før og efter behandling, de rene lagner og tæpper samt de rene hænder, får nu følgeskab af yderligere rengøring og afspritning.

Da det er vigtigt at drikke vand, specielt efter en behandling, vil der stadig blive serveret basisk ioniseret vand. Der vil blive anvendt en frisk afsprittet kande til hver klient.

Jeg glæder mig til at tage imod dig

Jeg ser frem til at høre fra dig. Er du i tvivl om noget, eller har du brug for at snakke med mig, er du velkommen til at ringe til mig på 4093 8908.

De bedste hilsner

Mette Lykke-Bøndergaard

Information til klienter hos BillundZoneterapi.dk, i en tid med Coronavirus

Del

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.