BillundZoneterapi atter klar til at modtage klienter

Mette Lykke-Bøndergaard tager igen imod klienter til behandling hos BillundZoneterapi.

Noget har dog ændret sig siden sidst, det var muligt at komme til behandling:

Myndighedernes anbefalinger har fået følgeskab af nogle krav – om brug af mundbind og Coronapas. Det er sådan det er – det er et vilkår der følger med, hvis du ønsker at komme til behandling.Behandling med sikkerhed og tryghed i højsædet

Der er stadig meget vigtigt for mig:

– at du føler dig i trygge hænder, når du kommer her til behandling

– at vi passer på hinanden, i gensidig respekt for hinanden

Det betyder, at vi efterlever de gældende anbefalinger og krav.

Jeg lover dig, at jeg er testet på behørig vis, forud for behandlingen – og bærer mundbind. Jeg har tiltro til, at du også gør dit, for at efterleve anbefalinger og krav. Sammen finder vi en løsning, der gør, at både du og jeg føler os trygge i forbindelse med behandlingen.


Online booking eller Telefonisk tidsbestilling

Du kan nu både bestille tid via Online Booking eller telefonisk kontakt. Under alle omstændigheder vil jeg gerne tale med dig, om det du ønsker min hjælp til, og sikre mig, at vi begge er med på, hvordan det kommer til at foregå.

Der kan bestilles tid til behandling, tirsdage og torsdage.

Kontakt Mette Lykke-Bøndergaard på 4093 8908.


Yderligere fokus på hygiejne

Der er sprit til rådighed i entreen, som du bedes bruge før og efter behandling.

Som hidtil luftes der ud før og efter hver behandling. De rene lagner og tæpper, samt de rene og afsprittede hænder, får fortsat følgeskab af rengøring og afspritning af kontaktflader.

Der tilbydes stadig basisk ioniseret vand efter endt behandling, og som hidtil anvendes der en frisk afsprittet kande til hver klient.


Jeg glæder mig til at tage imod dig

Den sidste tid har budt på klargøring af klinikken samt kursus omkring immunsystemet, virus og vacciner.

Jeg ser frem til, at der igen kommer liv i klinikken – og ikke mindst: At kunne hjælpe og støtte dig, med dine udfordringer.

Er du klar til at komme på briksen, så bestil en tid eller kontakt mig på 4093 8908 – så finder vi en tid til dig.

De bedste hilsener

Mette Lykke-Bøndergaard

Del

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.